Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek met de wooncoach!

Wilt u uw huis energiezuiniger en comfortabeler maken? Wilt u een lagere energierekening, maar u weet nog niet goed wat de mogelijkheden zijn en hoe u kunt beginnen? Dan is een wooncoach interessant voor u!

Eind 2017 is een regionaal project ‘Het Nieuwe Wonen’ gestart. Hierbij worden wooncoaches ingezet om woningeigenaren te informeren over de mogelijkheden van energiebesparing en duurzame energieopwekking. Vrijwilligers zijn opgeleid tot coach en hebben kennis van verschillende energiebesparende maatregelen en kunnen bewoners helpen met allerlei praktische informatie.

De wooncoaches weten bovendien de weg in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies. Zij kunnen u desgewenst ook helpen bij het aanvragen van offertes, subsidies en leningen.  

In de wintermaanden worden door de coaches ook infraroodcamera’s ingezet om warmtelekken in de woning op te sporen.  

Lees hieronder meer over wat de wooncoach voor u kan betekenen!

Gerard Dunnink

gdunnink1@gmail.com

06 515 27690

Louis van den Bergh

Wat kan de wooncoach voor u betekenen?

Bouwondernemers en installateurs die hun vak verstaan, zijn prima in staat u te adviseren over de beste manieren om uw woning te verbeteren, energie te besparen of duurzame energie te gebruiken. Toch kan het verstandig zijn eerst advies te vragen, voordat u een uitvoerder inschakelt. De wooncoach is onafhankelijk, weegt alle mogelijke energiebesparende maatregelen tegen elkaar af, houdt rekening met al uw wensen en wijst u desgewenst de weg naar goede uitvoerders en/of een professionele adviseur en geeft u advies over subsidies en financieringsmogelijkheden. 

Wilt u ook een gesprek met een wooncoach? 

Vul dan graag het contactformulier in. We maken met u een afspraak wanneer het u het beste uitkomt. De wooncoach komt dan bij u langs, bespreekt met u uw woonwensen en verzamelt gegevens over uw woning en energiegebruik. De wooncoach brengt in kaart wat de mogelijkheden zijn voor uw huis en geeft zijn bevindingen en advies weer in een kort rapportje dat kan dienen als uitgangspunt voor het aanvragen van één of meerdere offertes.

Wilt u zelf wooncoach worden?

Dat kan natuurlijk ook. 'Het Nieuwe Wonen' is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die anderen graag willen helpen met hun kennis en ervaringen. Vul graag uw gegevens in en we nemen hierover contact met u op!

Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek

Versturen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Aanmelden

Duurzaam Giessenburg is een initiatief van Dorpsoverleg Giessenburg

Contact: info@duurzaamgiessenburg.nl

Privacy statement