Duurzaam Wonen

Giessenburgers wonen in een prachtige landelijke omgeving. Dit moet behouden blijven voor toekomstige generaties. Door duurzamer te gaan wonen leveren we hieraan een bijdrage.

Bij duurzaam wonen kunt u bijvoorbeeld denken aan betere isolatie in uw woning, het plaatsen van zonnepanelen of het aanleggen van warmtepompen. 

Maar ook met eenvoudige middelen bespaart u al een heleboel op uw energierekening zonder dat het u geld kost: thermostaat lager zetten, deuren in huis dichtdoen, korter douchen, lampen uitdoen en apparaten niet op standby laten staan: het is vaak een kleine moeite. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor energiebesparing en -opwekking voor uw woning? Lees hier meer over op deze website. Tips, adviezen en een stappenplan om direct mee aan de slag te gaan!

De Til Giessenburg Informatiemarkt Energiebesparing

Kom ook op 24 september naar de Informatiemarkt Energiebesparing

Maandag 24 september organiseert de werkgroep Duurzaam Giessenburg een informatiemarkt over energiebesparing en duurzame energie voor de inwoners van Giessenburg.

Bent u benieuwd hoeveel u op uw energierekening kunt besparen en een comfortabel en gezonde woning kunt krijgen? Wilt u ook tips en adviezen hoe u dit kunt doen? Nieuwsgierig naar welke maatregelen er genomen kunnen worden en hoe deze maatregelen er in de praktijk uit zien? Wilt u weten hoe u naar gasloos kunt gaan? Kom dan 24 september naar de informatiemarkt in de Til!

kijk hier voor de tijden en het programma

Bewoners aan het woord

Benieuwd naar wat bewoners al hebben gedaan of gaan doen om hun woning te verduurzamen? Lees hier de verhalen van mensen uit uw buurt.

Meer lezen

Maak gratis afspraak wooncoach

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw woning zijn? De wooncoach helpt u gratis op weg met tips en adviezen over energiebesparing, opwekking en financiering.

Meer lezen

Vraag het  stappenplan aan

Wilt u aan de slag met een gedetailleerd stappenplan met inzicht in maatregelen, opbrengsten en investeringen? Download het gratis adviesrapport of vraag een maatwerkadvies aan.

Meer lezen

Kies de juiste aanbieder

U wilt aan de slag met energiebesparing en u bent op zoek naar een bedrijf uit de regio? Vind hier een overzicht met  deskundige bedrijven voor het aanvragen van offertes.

Meer lezen
Aanmelden voor nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Aanmelden

Duurzaam Giessenburg is een initiatief van Dorpsoverleg Giessenburg

Contact: info@duurzaamgiessenburg.nl

Privacy statement